Accessoires
18 oktober 2012 - Ron Smeets

Skaten op een Microsoft Surface (fun)

De Microsoft Surface is een bijzonder degelijk apparaat. Dat komt mede door zijn magnesium behuizing. Steven Sinofsky van Microsoft (verantwoordelijk voor de Windows afdeling) demonstreerde de 'sterkte' van de Surface door er mee te gaan skaten.

Helaas zijn er alleen foto's, en geen video dus, van deze actie online verschenen. Hopelijk komt er ook nog een filmpje van de skateboard Surface. Dat zal wellicht ook afhangen van de staat waarin het apparaat na het 'boarden' verkeerde ;-) De foto's:

MS-Surface-Skateboard-a MS-Surface-Skateboard-b

Tweet 1, Tweet 2

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.