Geruchten
21 augustus 2016 - Ron Smeets

Siri straks ook te gebruiken in WhatsApp

Apple is heel kieskeurig als het gaat om welke apps gebruik mogen maken van Siri. Behalve de 'eigen' applicaties zijn er maar een handvol zogenaamde third party apps waarbinnen de functies van Apple's spraak assistent beschikbaar zijn.

Als deze geruchten kloppen dan wordt WhatsApp binnenkort toegevoegd aan dat selecte lijstje. Heel veel informatie, over wanneer bijvoorbeeld, is er nog niet. Alleen een opgedoken stukje tekst uit een handleiding waarin letterlijk staat: "Hiermee kun je Siri gebruiken om snel berichten te verzenden en lezen en te bellen". Daaronder staat dan nog in kleine letters dat deze tekst bedoeld is als uitleg voor WhatsApp gebruikers die Siri willen gebruiken.

Dit zou er dus op kunnen duiden dat er een iOS update voor WhatsApp in de maak is. Zoals gezegd, meer informatie is er op dit moment nog niet.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Ook interessant