Geruchten
07 november 2011 - Ron Smeets

Siri ook voor de iPhone 4?

Als we de jongste Siri geruchten mogen geloven dan werkt Apple momenteel aan een versie van Siri voor de 'oudere' iPhone 4. Ruim twee weken geleden dook het gerucht, compleet met video, ook al eens op dat Siri op de iPhone 4 kan functioneren maar nog niet 'uit het Apple kamp'

Hoewel dat, als het klopt, natuurlijk een goed vooruitzicht is voor iedereen die nog een iPhone 4 heeft en niet van plan is om de iPhone 4S aan te schaffen, zou een dergelijke update ook de belangrijkste, en mijns inziens, enige USP van de iPhone 4S wegnemen.

Het nieuws, nee, gerucht, dat Apple mogelijk van plan is om Siri voor de iPhone 4 beschikbaar te maken is afkomstig van twee (anonieme) bronnen van Jailbreaknation en App Advice. Deze laatste claimt zelfs dat Apple de werking van Siri op de iPhone 4 al getest heeft en dat de prestaties goed waren. De iPhone 4 zou dus snel genoeg zijn om Siri probleemloos te kunnen draaien.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.