Nieuws
20 februari 2014 - Ron Smeets

Simyo klanten kunnen nu ook kiezen voor 4G

Simyo klanten kunnen vanaf nu ook kiezen voor SIM Only abonnementen met 4G. Dat heeft KPN, de eigenaar van Simyo, vandaag bekend gemaakt.

Voor 5 Euro per maand kunnen Simyo klanten kiezen voor de zogenaamde Flex4G bundel. Je krijgt dan niet meer data tegoed maar kunt wel gebruik maken van 4G, mits je natuurlijk een toestel hebt met 4G support.

Handig is dat je Flex4G per maand kunt aan of uitzetten. De maximale datasnelheid voor Flex4G is 20 Mbps download en 10 Mbps upload. De dekking van het 4G netwerk van Simyo is exact gelijk aan die van KPN omdat Simyo, als onderdeel van KPN, natuurlijk gebruik maakt van hetzelfde netwerk. Over twee maanden is dat dus een landelijke dekking. Meer info vind je hier.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.