Geruchten
26 oktober 2009 - Ron Smeets

SIM houder iPhone 4G gespot

Tja, wat moet ik hier nu van denken. Als we de geruchten mogen geloven dan zou dit (links op de foto) de SIMkaart houder moeten zijn die Apple gaat gebruiken in de vierde generatie van de iPhone en de iTablet. Het onderdeel is zelfs al opgedoken in de shop van een Chinese fabrikant.

Dat er een iPhone 4G gaat komen is een kwestie van tijd (Apple upgrade al haar producten in een jaarlijkse cyclus) en ook de komst van een Tablet PC van Apple lijkt aanstaande.

Maar dat je nu al de SIMkaart houder van beide toestellen online zou kunnen bestellen in China klinkt mij wat erg onwaarschijnlijk. De Chinese fabrikant gaat overigens nog iets verder. Zij hebben namelijk een vergelijkende illustratie gemaakt tussen de oude en nieuwe SIMkaart houder van de iPhone 3Gs en de iPhone 4G. iPhone-4G-Sim-Houder-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.