Geruchten
02 augustus 2009 - Ron Smeets

Sienna Miller gaat de LG BL40 'New Chocolate' promoten

Het is nog een gerucht maar de Korea Times claimt inside informatie van een hoge LG functionaris te hebben ingewonnen. De Koreaanse fabrikant zou nagenoeg rond zijn met model en actrice Sienna Miller als het gezicht voor de LG BL40 'New Chocolate'.

Mmmh, dat zou natuurlijk wel eens kunnen bijdragen aan het eventuele succes van het nieuwe Black Label Series toestel van LG. Zoals je op onderstaande foto kunt zien heeft Sienna in de film G.I. Joe alvast een 'Black Label' pakje aangetrokken ;-)

Sienna-Miller-a Foto via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.