Nieuws
22 oktober 2005 - Ron Smeets

Siemens maakt mobiel 'zappen' mogelijk

Dankzij de nieuwe Mobile TV Streaming techniek van Siemens kunnen we straks op onze mobieltjes TV kijken op de manier dat de meesten van ons dat thuis op de bank ook gewend zijn: lekker 'zappen'.

Met de huidige mobiele TV technieken duurt het schakelen tussen kanalen zo'n 15 seconden wat voor het gemiddelde 'zapgedrag' natuurlijk veel te lang is.

De vraag is natuurlijk of wij ooit met onze Smartphones op de bank, met een zak chips en glas cola, lekker gaan liggen 'zappen'.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.