Toestellen
14 augustus 2006 - Ron Smeets

SideKick voor kids: de Side Click

Dat de populaire SideKick nagemakt zou worden was een kwestie van tijd, maar dit is toch net effe iets anders dan de gemiddelde Chinese rip-offs van iPod's en GSM's zoals we die al vaker gezien hebben.

De Side Click is een relatief goedkoop stukje speelgoed voor kinderen die nog niet oud genoeg zijn om met een echte Side Kick te mogen rondlopen. Je kunt ermee SMS-en naar een andere Side Click over een afstand van maximaal 15 meter en ze zijn tegelijkertijd ook een organiser en rekenmachine.

Het apparaatje werkt op 2 AAA batterijen en lijkt als twee druppels water op de 'real deal'. De Side Click is te koop voor 35 dollar per stuk.Gerelateerde links:
Sidekick III wist je credit cards
Blij met je nieuwe SideKick
SideKick III voor 4050 dollar en de hond het huis uit
Paris Hilton showed haar nieuwe Sidekick
Derde generatie Sidekick heeft meer niet dan wel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.