Toestellen
17 november 2007 - Ron Smeets

SideKick Slide uit de handel gehaald

Dit zat er al een aantal dagen aan te komen. Het bleek namelijk dat de SideKick Slide, gemaakt door Motorola en exclusief bij T-Mobile in de VS te koop, een vervelende bug heeft.

Door, vermoedelijk, een constructiefout in het 'Slide mechanisme' gebeurde het regelmatig dat het toestel spontaan herstartte of zelfs helemaal uitviel.

De klachten zijn inmiddels zo talrijk geworden dat T-Mobile besloten heeft de SideKick Slide voorlopig uit de handel te halen.

Geen echt goede beurt van Motorola dus en bijzonder lullig dat het probleem nu juist in de belangrijkste feature van een SideKick, het schuivende display, zit.

Volgens Motorola heeft het probleem te maken met het feit dat er tijdens het open en dicht schuiven van het display speling ontstaat bij de accu waardoor deze los komt van de contactpunten en het toestel dus uitvalt of herstart.Gerelateerde links:
SideKick iD vs SideKick 3
SideKick iD valt ook goed bij 'Celebrity Babes'
Twee nieuwe SideKick ontwerpen
Vierde generatie SideKick gespot
Twee nieuwe Sidekicks officieel aangekondigd
Motorola's SideKick, de Zante aka Q900

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.