Geruchten
21 september 2007 - Ron Smeets

SideKick LX vanaf 24 oktober bij T-Mobile in de VS

Net als met de vorige SideKick ziet het er ook nu, bij de release van de vierde generatie, weer naar uit dat alleen de Amerikaanse mobiele bellers hiervan zullen kunnen gaan genieten.

Op bovenstaande foto van HipTop3 dot com is namelijk een reclamefoldertje te zien waarop staat dat het toestel vanaf 24 oktober bij T-Mobile te koop zal zijn. Een week eerder, op 16 oktober, is er een ‘launchparty’ gepland voor de SideKick LX.

Wat ik vreemd vind is het feit dat telkens als er geruchten en berichten over een nieuwe SideKick de ronde doen er ook veel positieve reacties uit Nederland en België komen van mobiele bellers die hem graag zouden willen hebben.

Toch moeten wij het hier al geruime tijd zonder nieuwe SideKick modellen doen. Ik heb nog niets gehoord over een eventuele Europese release van de nieuwste SideKick en ook de III is hier nooit (officieel) in de winkels gekomen.

Wellicht dat T-Mobile zich hierover eens kan gaan beraden en in de toekomst behalve aan Duitsland, waar de SideKickIII onder andere wel te koop is, ook aan ons zal denken.Gerelateerde links:
SideKick iD vs SideKick 3
Twee nieuwe SideKick ontwerpen
SideKick 3 zet voet op Europese bodem
Vierde generatie SideKick gespot
Sidekick 3 deze maand nog niet in de winkels

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.