Geruchten
15 februari 2009 - Ron Smeets

Sidekick LX 2009 gespot

De SideKick, of HipTop zoals die bij KPN genoemd werd, is in Nederland nooit echt echt een succes geweest en na die eerste kennismaking, een jaartje of vier geleden als ik mijn niet vergis, hebben we ze hier nauwelijks meer gezien.

In de VS is dat wel anders, daar zijn ze inmiddels toe aan de vijfde of zesde generatie van de SideKick en regelmatig duiken ook nieuwe modellen op. Zo werd de 'SideKick LX 2009' vlak voor dit weekend gekiekt. Specs en dergelijke zijn nog niet bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.