Entertainment
18 juli 2006 - Ron Smeets

Sidekick III wist je credit cards

Dat het niet slim is om je GSM in de buurt van je pinpas, credit card of elk ander pasje met een magneetstrip te bewaren heb ik zelf ook al enkele malen ondervonden, maar dat de oorzaak gezocht zou moeten worden in het display van het mobieltje was voor mij toch helemaal nieuw.

Toch schijnt de magneet die het draaiende display van de Sidekick III 'vastzet' inmiddels de veroorzaker te zijn van verschillende gewiste magneetstrips op credit cards in de VS.

Lang hoef je je pinpas overigens niet in de buurt van het scherm van de Sidekick te bewaren. Tests hebben namelijk al uitgewezen dat een magneetstrip binnen 1 seconde al onbruikbaar geworden was.

Nu zullen eint veel mensen hun mobiele telefoon en credit cards in een en dezelfde broek- of jaszak bewaren, maar zoals ik al zei is het mij zelf ook al enkele keren gebeurd en dat kwam doordat ik mijn mobieltjes thuis regelmatig op mijn portefeuille in een kast bewaarde. U bent dus gewaarschuwd!Gerelateerde links:
Paris Hilton showed haar nieuwe Sidekick
Derde generatie Sidekick heeft meer niet dan wel
Anti stralingshoesje voor je GSM
Sidekick 3 vanaf juni te koop?
Mobiel betalen in Groot-Brittanni

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.