Geruchten
03 mei 2006 - Ron Smeets

Sidekick 3 vanaf juni te koop?

Gisteren zag ik deze foto zonder verder commentaar al ergens staan.

Inmiddels worden de geruchten steeds sterker dat het hier gaat om de eerste officiele foto van de derde generatie Sidekick, het toestelmodel dat haar bekendheid nog steeds dankt aan Paris Hilton's vergeetachtigheid.

Ruim een half jaar geleden waren er al veel geruchten rondom de nieuwe 'HipTop' en enkele weken geleden verscheen hij in de VS bij de FCC ter goedkeuring

Volgens de geruchten die nu de ronde doen zal T-Mobile de SideKick 3 eind juni, gesproken wordt over de 26e, op de markt brengen. Op zich strookt dat wel met de eerdere berichten en geruchten.Gerelateerde links:
Sidekick3 gespot ter goedkeuring
Sharp en T-Mobile bezig met SideKick 3
Sidekick bedenkers zoeken nieuwe producent
De waarheid over de Sidekick-3
In de ban van de Sidekick-3
Hilton's hacker 11 maanden vast
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.