Geruchten
26 mei 2006 - Ron Smeets

Sidekick 3 display gespot

Volgens de bloggers van de Sidekick3 Blogspot zou het hoofmenu en display van de nieuwe Sidekick er zo (klik op de foto voor een grotere versie) uit komen te zien.

Als het klopt (met de nadruk op als), dan is wel duidelijk dat T-Mobile met de derde versie van het toestel dat toch vooral bekend werd dankzij Paris Hilton's vergeetachtigheid, op een jonger publiek mikt. En dan bedoelen we natuurlijk niet het in blauw en paars handgeschreven 'copyright' van de blogspotters.

We zullen zien.Gerelateerde links:
Sidekick 3 vanaf juni te koop?
Sidekick3 gespot ter goedkeuring
Sharp en T-Mobile bezig met SideKick 3
De waarheid over de Sidekick-3
Hilton's hacker 11 maanden vast
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.