Geruchten
05 juni 2006 - Ron Smeets

Sidekick 3 deze maand nog niet in de winkels

Eerdere geruchten over de releasedatum van de derde generatie Sidekick's spraken over de maand juni, maar bij Hiptop3 hebben ze dit weekend een memo ontvangen waarin duidelijk te zien is dat Juni is vervangen door Juli als releasedatum.

De betreffende memo, zie hier een grote versie ervan, geeft ook nog een overzicht van de standaard uitrusting waarmee T-Mobile de nieuwste Sidekick in de winkels zal leggen en de belangrijkste functies van het toestel.

Standaarduitrusting

- Hands Free Headset

- Draagtasje

- Adapter/oplader

- Mini SD Card

Functies:

- Tri-band GSM

- Speakerphone

- MP3 speler

- QWERTY toetsenbord

- 1.3MP cam

- AOL, MSN en Yahoo Messenger

Engadget gaat overigens nog een stapje verder voor wat betreft de releasedatum. Zij beweren te weten dat de SK-3 vanaf 10 Juli in de (Amerikaanse) winkels van T-Mobile zal liggen.Gerelateerde links:
De waarheid over de Sidekick-3
Sidekick 3 vanaf juni te koop?
Sidekick 3 display gespot
In de ban van de Sidekick-3
Sharp en T-Mobile bezig met SideKick 3
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.