Accessoires
16 juni 2007 - Ron Smeets

Shrek aan je mobieltje

Speciaal voor de liefhebbers van Shrek, Donkey, Puss en de andere helden uit de drie Shrek films heeft het Duitse Tradewerk77 een 7-tal J-Straps GSM hangertjes uitgebracht.

Dat deze gadgets precies nu op de markt komen is natuurlijk, met de release van Shrek III, geen toeval. Behalve de hangertjes zijn ook Shrek 'telefoon sokken' en een tweetal 'lanyard' hangers beschikbaar.

De hangertjes kosten €4.99 per stuk. Je vindt ze in de meeste telefoonwinkels die J-Straps producten verkopen.Gerelateerde links:
Manneken Pis aan uw GSM
Bewegende telefoonhangertjes
Microscopisch GSM hangertje
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.