Accessoires
18 december 2005 - Ron Smeets

Shockproof iPod covers

Accesoiremaker Speck Products heeft een tweetal ipod G5 funcovers uitgebracht die, behalve grappig, je iPod ook shockproof maken.

De twee uitvoeringen van de covers zijn Cloud, waarmee je je iPod als Michelin-mannetje aankleedt en Grass, dat 'm veranderd in een rubberen deurmat. Ze kosten 35 dollar per stuk. In beide gevallen krijg je er ook nog een beltclip bij en folie om het display te beschermen tegen krassen. Meer foto's

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.