Toestellen
10 oktober 2006 - Ron Smeets

Sharp WS003 niet voor kleine handjes

Sharp's nieuwste Windows Mobile Smartphone is niet bepaald bedoeld voor gebruikers met kleine handen. De WS003SH heeft namelijk bijna dezelfde afmetingen als een UMPC.

Natuurlijk heeft dat ook zo zijn voordelen. Een 3.7inch (9.4cm) display met VGA resolutie is namelijk ook wel wat waard, als je van grote displays houdt.

Verder heeft de WS003 een 426MHz Xscale processor, 64Mb intern geheugen, miniSD optie, WiFi (helaas maar 11Mbit) en een 1.3 megapixel camera.

Meer foto's:Gerelateerde links:
Nieuwe Smartphone van Sharp en Willcom
Sharp introduceert eerste GSM met VGA scherm
PDA met 8.5cm scherm van Sharp
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.