Nieuws
08 mei 2013 - Redactie MobileCowboys

Sharp start fabricage iPhone schermen in Juni

De Japanse krant Nikkan Kogyo Shimbun zegt aanwijzingen te hebben dat Sharp in Juni met de fabricage van de nieuwe iPhone schermen gaat beginnen in hun Kameyama Plant No. 1 naast Sharp zouden ook Japan Display en LG Display betrokken zijn bij de productie van de LCD panelen.

Het Apple Worldwide Developers Conference is het jaarlijkse moment waarop een nieuwe iPhone het levenslicht ziet er gaan ook al tijden geruchten dat ook dit jaar er weer een nieuwe iPhone zal worden gepresenteerd, maar bij Apple weet je dat pas zeker als het toestel er ook daadwerkelijk is.
Niet zolang geleden melden The Wall Street Journal dat de fabricage van de nieuwe iPhone (5S?) in het tweede kwartaal van 2013 zou beginnen, de Japanse krant weet ook te melden dat de afmeting van het nieuwe iPhone Liquid Crystal Panel (LCD) niet veel zal verschillen van het huidige scherm wat in de iPhone 5 zit.
igzo-130108
De afmetingen kunnen in eerste instantie misschien tegenvallen maar er kan toch wel een revolutionair scherm in de nieuw iPhone zitten? Zoals misschien bekend, maakt Sharp geen OLED schermen, maar heeft wel schermen met de ultra scherpen IGZO technologie die naast een enorme pixel dichtheid ook nog eens zeer zuinig zijn in energie vebruik, het is dus goed mogelijk dat Apple de schermen in de nieuwe iPhone 5 met deze IGZO technologie zouden kunnen uitrusten?

Lees hier het artikel op de Japanse site via Google Translate.
via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl