Toestellen
30 oktober 2008 - Ron Smeets

Sharp slider met laptop resolutie

Begin dit jaar schreef ik al eens over een iPhone achtige slider van Sharp, de Full Touch 2. Zoals de meeste Sharp toestellen was ook deze alleen voor de Japanse markt bedoeld en helaas geldt hetzelfde voor zijn opvolger die deze week aangekondigd werd.

De Sharp Aquos Full Touch 931SH zal in het land van de rijzende zon via Softbank op de markt gebracht worden maar als je de specs van deze slider bekijkt dan snap je waarom ik het jammer vind dat we dit toestel waarschijnlijk niet in Nederland zullen kunnen gaan bewonderen.

De 5.2 megapixel camera, Bluetooth (met A2DP), een bewegingssensor en microSD geheugenkaart optie zijn allemaal zaken die je hier ook in een gemiddelde Nokia, Sony Ericsson, Samsung zal terugvinden. Bijzonder is echter het 3.8 inch touchscreen display met een resolutie van 1024 x 480 pixels. Dat is bijna goed genoeg om je mini-laptop te vervangen, toch?

Via: Engadget Mobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.