Toestellen
30 maart 2009 - Ron Smeets

Sharp SH-04 heeft multi-touch functie

Hij is bedoeld voor de Japanse markt en de Sharp SH-04 ziet er ook niet echt Europees uit, maar het toestel is wel, net als de iPhone, voorzien van de zogenaamde multi-touch technologie.

Qua specs is het verder een aardige smartphone met een slide-out qwerty toetsenbord, 3.5 inch WVGA display (480x854), 5.2 megapixel camera, HSDPA support, Bluetooth met A2DP, 5.1 kanaals Dolby Mobile en een 3D User Interface (a-la LG Arena). Hieronder kun je een drietal videodemo's van het toestel bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.