Geruchten
20 februari 2006 - Ron Smeets

Sharp en T-Mobile bezig met SideKick 3

Enkele maanden geleden staken de geruchten rond een derde generatie SideKicks voor het eerst de kop op. Daarna werd het releatief stil rond het toestel dat toch vooral bekend werd omdat Paris Hilton er eentje verloor die vervolgens zijn eigen leven ging leiden.

Dit weekend verschenen her en der weer meer foto's van wat de SideKick 3 zou moeten worden. Zoals duidelijk te zien is heeft het er alle schijn van dat de nieuwe SK door Sharp gefabriceerd wordt voor (onder andere) T-Mobile.

Qua functies zou de SK-3 voorzien worden van WiFi, een MiniSD card slot en een scroll-ball in plaats van de -wheel. Meer foto's :Gerelateerde links:
Sidekick bedenkers zoeken nieuwe producent
De waarheid over de Sidekick-3
In de ban van de Sidekick-3

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.