Toestellen
16 september 2005 - Ron Smeets

Sharp 903: goed, beter, best?

Op Mobileburn is een review over de binnenkort ook in Europa beschikbare opvolger van Sharp's 902, de 3.2 megapixel 903, te lezen.

Wat opvalt is dat Sharp een aantal irritante en gebruiks-onvriendelijke functie's in de 903 verbeterd heeft. Zo is de vertraging van de GUI teruggebracht tot het nivo van 'te verwaarlozen' en werkt ook de camera en het opslaan van gemaakte foto's (die toch groter zijn dan bij de 2MP 902) een stuk sneller.

Verder komen de music- en video player functies ook als zeer goed uit de bus en ook de kwaliteit van de gemaakte foto's met de 3,2MP cam wordt zeer geprezen. Dit alles maakt de 903 tot een, voor multimediaphone freaks, zeer gewild toestelletje, zo verwacht men.

Toch zijn er ook nog een aantal minpunten van de 902 die ook in de 903 terugomen, zoals het te lage ringtonevolume en het feit dat je de menu's niet naar eigen inzicht en wens kunt indelen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.