Toestellen
06 september 2010 - Ron Smeets

Sharp 3D Camphone van dichtbij bekeken

3D is booming, dat zal weinigen van jullie ontgaan zijn de afgelopen 10 maanden. Op de IFA presenteerde Sharp, ooit ook de makers van de eerste 2 megapixel camphone (de Sharp V902), de eerste 3D camphone.

Het toestel heeft twee camera's die de 3D opnames maken en dankzij het speciale glas / display kun je de gemaakte 3D foto's bekijken zonder het bekende brilletje. Het toestel dat Sharp in Berlijn bij zich had was nog een prototype maar het is de bedoeling dat dit Android (!) toestel begin 2011 op de markt gaat komen. De boys van Beste Product mochten er al even mee spelen.

#hbp_2069935799#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.