Nieuws
30 april 2006 - Ron Smeets

Shakira's Amerikaanse tournee bij Verizon

Abonnees van Verizon in de VS kunnen de komende zomer videoclips, ringtones en wallpapers van Shakira's tournee op hun mobiel bekijken en beluisteren.

Bovendien kunnen de gelukkigen tijdens en rondom de concerten ook stemmen op hun favorite topje. . .uhhm nummer van de zwoele Columbiaanse zangeres.

Shakira zelf is ook behoorlijk opgewonden van de deal zoals ze duidelijk liet blijken in een interview: "It's gonna be really exciting to see my fans interact," she said. "They'll get videos, messages from me, it's interesting."Gerelateerde links:
RW concert live op mobieltjes
Madonna's nieuwe single eerst als TMF ringtone
Madonna voor 8 miljoen naar Motorola
Robbie Williams in zee met T-Mobile
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.