Nieuws
11 maart 2011 - Ron Smeets

Sfeerimpressie Nokia #E7ement

Gisteravond organiseerde Nokia, samen met Mobile Cowboys, Beste Product en enkele andere mobiele nieuws- en community sites, een exclusief preview evenement voor de Nokia E7, het #E7ement (nee, nee, geen tikfout, spreek uit als E zevenement ;-))

Een twintigtal lezers van de diverse sites kregen daar de kans om, enkele dagen voordat het toestel officieel in de winkels ligt, al even met de Nokia E7 te 'spelen'. Hieronder kunnen jullie een sfeerimpressie zien (video) van de avond. De Nokia E7 demomodellen gingen gretig van hand tot hand en de meeste bezoekers waren behoorlijk onder de indruk van Nokia's nieuwste 'communicator'.

http://www.youtube.com/watch?v=mMG6KLMcMhM

Nokia heeft op haar Facebook pagina inmiddels ook al een sfeerimpressie van de avond gepost, compleet met een aantal foto's.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.