Accessoires
21 oktober 2005 - Ron Smeets

Sexy riem als oplossing voor 'nerd' tasjes

Soms ontkom ik er niet aan om een hemd aan te trekken. Vandaag is zo'n dag; aantal afspraken met 'oude' economie klanten die een trui of t-shirt niet 'serieus' nemen.

Als ik dan s' ochtends de deur uit ga met twee GSM-tasjes aan mijn riem, die dan dus niet bedekt worden door trui of t-shirt, dan zie ik mijn vriendin vol afkeuring naar mijn in haar ogen 'nerd outfit' kijken en weet ik eigenlijk alweer genoeg.

Er is nu ook een andere oplossing. Karrysafe maakt een riem die je direct op je lichaam kunt dragen en waarin je je mobieltje en andere waardevolle bezittingen die klein genoeg zijn makkelijk kunt verstoppen zonder erbij te lopen als een 'nerd'.

Toegegeven, op de site van Karrysafe wekken ze de indruk dat de riem met name bedoeld is voor dames met blote buiken en heupbroeken, maar daar moeten jullie maar doorheen kijken ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.