Accessoires
12 juni 2007 - Ron Smeets

Sexy lingerie voor je mobieltje

We hebben al wat vreemde en bizarre telefoonhangertjes gezien de afgelopen twee jaar en deze 'lingerie' behoort zeker ook tot een van deze categorien.

De vraag is echter of er, behalve in Japan waar ze vandaan komen, veel mobiele bellers zullen zijn die een BH of slip aan hun toestel willen hangen.

Enfin, voor de liefhebbers. . . Je kunt kiezen uit diverse sexy BH's en strings. Ze kosten $8.79 per stuk en zijn nu te bestellen als preorder.Gerelateerde links:
Sexy lingerie voor. . . je iPod
Jarretel voor je GSM
Een GSM hangertje van je GSM
Altijd je mini bloedtransfusie bij de hand
Een WC aan je mobieltje
Zoomlens hangertje voor je camphone
Schoonmaak hangertje voor je GSM
Smerig GSM hangertje
Parfum voor aan mobieltje
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.