Geruchten
22 december 2011 - Ron Smeets

Sense 3.5 duikt op in Android ICS ROM voor de HTC Sensation

Officieel heeft HTC nog niets bekend gemaakt over HTC Sense voor Android ICS. De eerste upgrades voor (bestaande) HTC toestellen worden begin 2012 verwacht. Gisteren dook echter een (gelekte) ROM op die voor de HTC Sensation bestemd zou zijn.

Daarin is te zien dat HTC Sense 3.5 mogelijk ook onderdeel gaat uitmaken van de Android ICS upgrade die HTC over enkele weken of maanden gaat uitrollen voor nieuwe en bestaande (recente) toestellen.

De vraag is nu natuurlijk of HTC inderdaad Sense 3.5 gaat, of blijft, gebruiken in Android ICS. Aangezien de eerste officiele updates pas op z'n vroegst over enkele weken verwacht mogen worden bestaat de kans dat er nog een Sense upgrade in de maak is, maar alleen HTC kan daar duidelijkheid over geven.

De gelekte ROM is online te downloaden voor HTC Sensation gebruikers, maar zoals altijd moet je dit soort custom ROM's alleen installeren als je precies weer waar je mee bezig bent. Gebruik op eigen risico!

Via: XDA-Developers

Screenshots via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.