Entertainment
22 mei 2007 - Ron Smeets

Senator die bellen in de auto wilde verbieden crashed...

Jullie voelen 'm natuurlijk al aankomen. . . terwijl ze achter het stuur met haar mobieltje aan het bellen was!!!

Vorig jaar stemde de Californische senator Carole Migden (foto) nog voor een wet die het bellen tijdens het autorijden strafbaar zou moeten maken.

Wat dit verhaal nog triester en, vooral voor Carole, pijnlijker maakt is het feit dat de bestuurder van de Honda waar zij met haar Toyota SUV achterop reed met lichte verwondingen naar het ziekenhuis moest. Omdat er verder geen getuigen waren kwam de Senator er wel zonder boete vanaf.

In een officiele verklaring zegt de Senator dat ze op weg naar een afspraak verdwaald was en toen haar telefoon rinkelde lette ze even niet op het verkeer en de stilstaande auto voor haar. Duidelijk een geval van dom, dommer, domst!

Via: The Raw FeedGerelateerde links:
Intensievere controle op hands-on bellen in verkeer
Bellen tijdens het fietsen kost 250 dollar in de VS
Celstraf voor hands-on bellen in het verkeer
Extra boete voor mobiele bellers die 'crashen'
Geen verschil tussen bellen en drinken achter het stuur
Niet hands-free bellen het duurst in Portugal
Dorp in Kansas wil alle GSM's uit verkeer verbannen
Amerikaanse leger verbiedt bellen in auto's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.