Nieuws
02 juni 2009 - Ron Smeets

Search For N, vraag 5

Hier is ie dan, de laatste vraag / clue van de Search For N wedstrijd. Een Nokia winkel. Mocht je het niet meteen weten check dan de komende uren onze Twitter feed voor tips. Succes!

Als je alle antwoorden van de afgelopen week hebt verzameld mail die dan zo snel mogelijk naar searchforn@mobilecowboys.nl. Zorg ervoor dat je in die mail ook duidelijk je compete adresgegevens en een (mobiel) telefoonnummer vermeld.Als die gegevens niet correct en compleet zijn dan is de inzending ongeldig.

De eerste zes inzendingen die alle vijf de vragen juist beantwoord hebben winnen een plek in het finale eindspel. Bepalend hierbij is het tijdstip van binnenkomst in onze mailbox. De zes finalisten krijgen telefonisch bericht. Zij worden in de loop van 3 Juni uitgenodigd om deel te nemen aan het eindspel, ergens in Nederland.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.