Nieuws
28 mei 2009 - Ron Smeets

Search For N, vraag 2

Het is donderdag 28 Mei, 13u00. Hoog tijd voor de tweede vraag van de Search For N wedstrijd. Hopelijk hebben julle allemaal het antwoord op de eerste vraag gevonden. Met de tips die ik in de uren daarna op onze Twitter feed gepost hebt moet het toch wel gelukt zijn denk ik zo.

Enfin, de tweede vraag of clue luidt: Nokia lanceerde in 2006 een service hiervoor.

Omdat ik vanmiddag in het vliegtuig zit richting Londen zal ik nu alvast de eerste tip weggeven: Het antwoord vind je onder andere in een oud nieuwsbericht. In de loop van de avond zal ik op Twitter nog enkele tips posten. Succes!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.