Nieuws
26 mei 2009 - Ron Smeets

Search for N start vandaag!

Regelmatige bezoekers van Mobile Cowboys hebben ongetwijfeld al gelezen over de Search for N wedstrijd die vandaag van start gaat. Precies om 13u00 zal de eerste vraag online verschijnen. Het antwoord op die vraag wordt ergens op Mobile Cowboys verstopt.

Tot en met 2 Juni volgen daarna nog vier vragen en de eerste zes deelnemers die daarna de vijf juiste antwoorden aan ons mailen (searchforn@mobilecowboys.nl) worden uitgenodigd voor de ultieme speurtocht naar de N97 waar aan het eindpunt drie toestellen liggen te wachten op de eerste drie deelnemers die daar arriveren. Kijk hier voor meer info.

Search for N is een wereldwijde actie van Nokia ter promotie van de N97 waarbij 97 toestellen verstopt worden. In de Benelux wordt de actie in samenwerking met Mobile Cowboys en All About Phones georganiseerd. In totaal worden hier in de Benelux zes toestellen weggegeven. Drie daarvan kunnen gewonnen worden door lezers van Mobile Cowboys.

Nokia Persbericht:
Nokia heeft het startschot gegeven voor ‘Search for N’, een wereldwijde jacht op 97 exemplaren van de nieuwe Nokia N97, die binnenkort in de winkel ligt.

De Nokia N97 is het meest geavanceerde mobiele toestel dat Nokia ooit heeft uitgebracht. Nokia heeft 6 van deze toptoestellen verborgen in Nederland, waar ondernemende enthousiastelingen ze kunnen opsporen en in bezit krijgen. Nokia heeft voor zijn online partners Mobile Cowboys en All About Phones respectievelijk drie exemplaren gereserveerd voor slimme speurders; ze kunnen alleen worden ontdekt door op hun websites vijf cryptische vragen te beantwoorden.

Nokia actie met Mobile Cowboys en All About Phones
De ‘Search for N’ campagne loopt zeven dagen lang. De vragen worden in alle landen op de zelfde dag en tijd online gezet. In Nederland organiseert Nokia de online zoektocht in samenwerking met Mobile Cowboys en All About Phones

Vanaf 26 mei worden op deze twee sites vijf vragen geplaatst, die verband houden met nieuwsontwikkelingen, eigenschappen van de nieuwe Nokia N97, of die subtiele cryptische hints bevatten.

Wie na de laatste vraag op 2 juni alle vijf de vragen correct heeft beantwoord, maakt kans te worden uitgenodigd om in het finale spel op zoek te gaan naar de verborgen Nokia N97 toestellen. Mobile Cowboys en All About Phones selecteren elk 6 finalisten om op zoek te gaan naar de geheime vindplaats van de 6 splinternieuwe Nokia N97 mobiele computers in Nederland. De in totaal 12 finalisten maken dus 50% kans het toestel uiteindelijk te winnen. De wedstrijd is open voor iedereen in Benelux. Word je geselecteerd, moet je wel naar Nederland reizen voor het finale spel.

Slechts 97 enthousiastelingen over de hele wereld maken kans om Nokia’s meest geavanceerde multimedia/multisensor mobiele toestel in bezit te krijgen en uit te testen voordat ze in de winkel liggen. Bovendien kunnen ze toetreden tot de exclusieve club ‘Search for N’-winnaars met leden over drie continenten.

Kijk voor meer informatie over de internationale ‘Search for N’ op Nokia Blogs. Wie niet langer kan wachten, kan de Nokia N97 nu al voor bestellen via Nokia voor 689 euro inclusief 1 jaar gesproken navigatie, 10 track muziek voucher en een java game.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.