Geruchten
16 juli 2008 - Ron Smeets

SE W595, W302 en W902 worden volgende week onthuld

Dat is althans wat het Russische Mobile Review beweert nadat men kans gezien had de drie toestellen, die eerder deze- en vorige week al uitlekten, onder handen te nemen.

Volgens de bron zou Sony Ericsson de drie toestellen aanstaande dinsdag (22 Juli) officieel presenteren aan de mobiele wereld en verschijnen ze later dit jaar in de winkels.

De W595 (foto boven) wordt de opvolger voor de W580 en heeft onder andere 3G support en een 3.2 Megapixel camera.

De W302 (foto hieronder) lekte afgelopen maandag voor het eerst uit en dit wordt een mid-range candybar model Walkmanphone met een 2 megapixel camera die uiterlijjk wel wat weg heeft van de W890.

De W902 (foto helemaal onderaan) lijkt de meest uitgebreide van de drie te worden. Deze Walkmanphone heeft onder andere een 5 megapixel camera en 2.2 inch QVGA display.Gerelateerde links:
Sony Ericsson Linda wordt de W595
Sony Ericsson W902 (Patti) gespot?
Foto's en specs van de Sony Ericsson W302 (Feng)
Veel nieuwe foto's van de SE Linda (W595) en Remi
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.