Geruchten
08 juni 2007 - Ron Smeets

SE primeurs in Berlijn: Shinobu, Sofia, Mooi en Anastasia

Nee, dit zijn niet de leden van een nieuwe meidenband maar volgens diverse bronnen de line-up van vier van de vijf nieuwe toestellen die Sony Ericsson op 14 Juni in Berlijn zal onthullen.

Het vijfde toestel is nog een raadsel. Vreemd genoeg spreekt deze bron met geen woord over de ‘Lizy’ waarvan vlak na de vorige presentatie een nieuwe foto opdook.

Ook de andere genoemde toestellen zij al (meer dan) eens in het geruchtencircuit opgedoken.

Er worden ook verschillende specs van de diverse toestellen genoemd. De ‘Sofia’ zal het nieuwe Cybershot topmodel worden met een 5MP camera met xenon flister en HSDPA.

De Shinobu wordt de nieuwe Walkman topper met HSDPA en de zogenaamde Music Shaker functie waarbij je het toestel alleen maar naar voren af achter hoeft te bewegen om het volgende of vorige nummer te beluisteren. Als je met het toestel schudt, dan speelt ie een willekeurig nummer af.

Over de Anastasia en Mooi (aka ‘Maria’) is minder bekend. De eerste is een camphone met 1.3MP camera, waarschijnlijk een instapmodel dus. De tweede zou een Walkman Smartphone moeten met 8GB Flash geheugen, Bluetooth 2.0 en Walkman v3.0 moeten zijn.

De vraag is natuurlijk hoeveel waarheid in deze geruchten schuilt. Afwachten tot 14 Juni lijkt het slimst, maar speculeren blijft natuurlijk leuk.

Via: JustAMPGerelateerde links:
Foto’s van de Sony Ericsson W970 ‘Adriana’?
Aankondiging nieuwe toestellen Sony Ericsson in Londen
Wordt de Sony Ericsson 'Nicole' de P700i?
PSP Phone van Sony Ericsson op komst?
De Sony Ericsson 'Sophia', Cybershot versie van de 'Ai'?
Nieuwe Sony Ericsson Walkman- en Cybershot phones
Sony Ericsson presenteert 5 megapixel toestel op 14 Juni
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.