Geruchten
09 februari 2008 - Ron Smeets

SE presenteert G700i, G900i, W980i, Z770i en K820i?

Het duurt nog tot morgenavond voordat we het zeker weten, maar de geruchten rondom de nieuwe toestelaankondigingen van Sony Ericsson tijdens het Mobile World Congress worden steeds aannemelijker.

Dit komt vooral door (bewust?) gelekte informatie door de fabrikant zelf. Zo zijn van de G700i en G900i de xml-profielen online verschenen en zijn er al 'lege' websites gespot van zowel de W980i als de Z770i. Het toestel op de foto hierboven zou, zo meldt Sony Ericsson Blog zou van de W980i zijn. Helemaal onderaan dit bericht staat een (vermoedelijke) foto van de Z770i.

Dan gaat er ook nog een gerucht rond over een nieuwe 5 megapixel camphone, de K820i die dus tussen de K810 en de K850 gepositioneerd zou worden. Zou dit wellicht toch het mysterieuze toestel (foto hieronder) zijn dat enkele weken geleden opdook en waarvan de halve wereld dacht dat het fake was (ook ik)? Hieronder staat een nieuwe foto, helaas alleen van de achterzijde, waarop het toestel er heel wat beter uitziet (lees: meer 'Sony Ericsson').

Enfin, genoeg voer voor discussie en genoeg om naar uit te kijken, morgenavond tijdens de presentatie van Sony Ericsson.Gerelateerde links:
Sony Ericsson lanceert de G700i en G900i in Barcelona?
Foto's van een nieuwe CyberShot Sony Ericsson gelekt?
Opvolger voor de W910i?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.