Nieuws
31 augustus 2011 - Willeke de Haas

SE kondigt met Xperia Arc S snelle Android aan

Als aftrapper van de IFA in Berlijn, een jaarlijks terugkerend evenement waar allerlei nieuwigheden op het gebied van techniek te vinden zijn, kondigt Sony Ericsson de Xperia Arc S aan. De Sony Ericsson Xperia Arc S heeft een processor die nét wat meer snelheid heeft dan haar voorganger en hiermee de Xperia serie leidt qua snelheid.

Nu een 1 Ghz processor gemeengoed wordt in de smartphone, komt de ene na de andere fabrikant met steeds snellere processors, en zo ook Sony Ericsson. De Sony Ericsson Arc S, die ze vandaag onthulde in het Duitse Berlijn, krijgt haar kracht van een 1,4 Ghz processor en maakt het toestel daarmee zo'n 25 procent sneller dan haar voorganger. Webpagina's worden 20 procent sneller geladen.

De Sony Ericsson Xperia Arc S is voorzien van Music Unlimited en Video Unlimited. Met Music Unlimited wordt je eigen muziek gekoppeld aan de bibliotheek waar nieuwe tracks te koop zijn, plus radiozenders zonder reclame. Met Video Unlimited kunnen de nieuwste video's worden gedownload, waarna je deze op het 4,2 inch Reality Display met Mobile Bravia Engine kunt bekijken.

groot3

Foto's schiet je met de 8.1 megapixel camera met 3D sweep panorama technologie. Sluit je vervolgens je telefoon aan op een 3D televisie, dan kun je je foto's optimaal bekijken met je vrienden.

Wil je de mogelijkheden van de Sony Ericsson Xperia Arc S uitbreiden, dan is dat mogelijk door te kiezen uit de talloze apps en games van de Android Market. De HSDPA en WiFi verbinding zorgen voor de snelheid.

De Sony Ericsson Xperia Arc S zal rond het einde van 2011 verkrijgbaar zijn.

Over de auteur: Willeke de Haas