Toestellen
11 september 2009 - Casper de Zoete

SE Aino en Satio in oktober leverbaar

De Sony Ericsson Aino en Satio zullen vanaf oktober leverbaar zijn in de Nederland. De Satio en Aino konden eind augustus al besteld worden bij Hi, maar Hi heeft nu echter de exacte levertijden bekend gemaakt.

Hi laat op haar website weten dat de Aino vanaf 7 oktober geleverd zal worden. De Satio volgt een week later op 14 oktober.

De Aino is een touchscreen slider met een 8.1 megapixel camera voorzien van 16x digitale zoom en een flitser. De nadruk ligt op multimedia en dat is te merken. Je kan de telefoon met een PlayStation 3 bedienen en ook is het mogelijk om content van de PS3 op het toestel te bekijken. Daarnaast beschikt de Aino over diverse andere functies, waaronder wifi. De prijs van de Aino zal zo rond de 450 euro komen te liggen.

De Satio is het topmodel en zal draaien op Symbian S60 versie 5, dit os kennen we ook van de Nokia N97 en 5800 XM. Het toestel is uitgerust met een 3,5 inch touchscreen met 16:9 beeldverhouding. Highlight van dit toestel is de camera met maarliefst 12 megapixels en xenon flitser. Daarnaast beschikt de Satio ook over wifi en diverse andere functies. De Satio moet iets minder dan 600 euro gaan kosten.

sony-ericsson-satio-1sony_aino

Over de auteur: Casper de Zoete