Geruchten
15 juni 2012 - Ron Smeets

Screenshots van (Nokia's) Windows Phone 8 gelekt

Minder dan een week voor de verwachte officiele presentatie van Windows Phone 8 (aka Apollo) zijn de eerste, vermoedelijke, screenshot's van Nokia's versie van de nieuwe Microsoft smartphone OS versie opgedoken.

Daarin zijn enkele nieuwe (of vernieuwde) features te zien. Zo zou Windows Phone 8 een geintegreerde versie van Skype bevatten, een nieuwe camera UI en Nokia Drive (Rijden) 3.0. Natuurlijk is niet met zekerheid te zeggen of deze screenshot's echt zijn of gewoon het resultaat van een (handige) 'photoshopper'. Oordeel zelf maar.

Nokia-WP8-Screens-a Nokia-WP8-Screens-b Nokia-WP8-Screens-d Nokia-WP8-Screens-c

Bron: NokiaInnovation

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.