Nieuws
16 december 2007 - Ron Smeets

Screenshot's van de nieuwste S60, 3rd Edition, FP2

Deze zijn opgedoken bij het forum van Mobile Review. Als de berichten kloppen dan wordt dit de 'laatste' release van het S60 operating systeem voordat de Touchscreen versie zijn opwachting gaat maken.

Wat op onderstaande screenshots ook opvalt is dat ze schijnbaar genomen zijn vanaf een Nokia 5710, een toestel dat we tot nu toe alleen nog maar in het geruchtencircuit tegengekomen zijn.

Voor de liefhebbers: de SDK van S60 3rd Edition, Feature Pack 2 is hier te downloaden. Meer screenshots:Gerelateerde links:
Nokia XpressMusic 5710 gespot
Touch Theme voor 3rd Edition S60 toestellen
Uitgebreide S60 Touch demo
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.