Geruchten
23 december 2014 - Ron Smeets

Screenshot van Android Lollipop op de LG G2 duikt op Nieuwste Android versie voor de beste smartphone van 2013

LG heeft al bekend gemaakt dat de beste smartphone van 2013 ook voorzien zal worden van de Android Lollipop update. Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet precies bekend, maar verwacht wordt ergens in de eerste (twee) maand(en) van 2015. Zijn opvolger, de G3, was onlangs nog de allereerste bestaande smartphone (geen Nexus 6 dus) die de nieuwste Android versie update al ontving.

Het feit dat nu een screenshot opgedoken is waarop een LG G2 te zien is die al Android 5.0.1 draait is hooguit een extra aanwijzing voor het feit dat G2 eigenaren niet al te lang meer hoeven wachten.

Bron (Italiaans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.