Nieuws
25 oktober 2014 - Ron Smeets

Scoupy kortingen nu ook mobiel te verzilveren Geen korting bij de kassa, maar gewoon op je bankrekening

Gebruikers van de Scoupy voordeel app kunnen kortingsbonnen vanaf nu ook mobiel verzilveren. De vraag is echter of consumenten hier wel op zitten te wachten. Je krijgt de korting namelijk niet meer direct bij de kassa, maar binnen 48 uur nadat je de aankoopbon van het actieproduct via de app naar Scoupy gestuurd hebt op je bankrekening gestort.

Voor zogenaamde cash-back acties waarbij je na de aanschaf van een product eerst online, of via een papieren antwoordkaart, de aankoop moest registreren voordat de korting op je bankrekening gestort werd is het wel een uitkomst die veel sneller en gebruiksvriendelijker werkt.

Voor Scoupy heeft deze nieuwe manier van cashback registratie en uitbetaling ook een voordeel. Er hoeven namelijk gee individuele afspraken met winkels te maken die voorheen de korting direct met het aankoopbedrag moesten verrekenen. Alles gaat nu digitaal en zonder 'cashflow verlies' voor de deelnemende winkeliers. Uiteraard moet je, om van deze nieuwe service gebruik te kunnen maken, wel je bankgegevens koppelen aan je Scoupy account.

Uit het persbericht:

Consumenten kunnen met SCOUPY in drie simpele stappen geld terug krijgen op hun aankopen. De beschikbare acties worden op basis van locatie of op merkniveau gecommuniceerd in de voordeel-app van SCOUPY. De consument koopt het product vervolgens voor de normale winkelprijs in een winkel naar keuze. Met de digitale coupon in de SCOUPY-app wordt een foto gemaakt van de aankoop bon en direct geüpload. Deze wordt gekoppeld aan de profielgegevens van de SCOUPY-gebruiker en aangevuld met het rekeningnummer. Binnen 48 uur wordt het geld teruggestort op de rekening van de gebruiker. De gehele handling wordt door SCOUPY verzorgd inclusief realtime rapportage.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.