Accessoires
03 februari 2007 - Ron Smeets

Schoonmaak hangertje voor je GSM

Als je de gemiddelde nieuwe GSM bekijkt dan valt meteen op dat het scherm na één bellen met het toestel aan je oor gekluisterd al smerig is door het zweet en 'vet' van je oor en wang.

LG levert bij de Chocolate standaard een speciaal schoonmaakborsteltje dat je aan het toestel kunt hangen om hem regelmatig schoon te vegen.

Boxwave levert nu een vergelijkbaar hangertje, de Screen Puff, in zeven verschillende kleuren.

Zoals ik destijds ook al in mijn review van de Chocolate schreef lijkt het borsteltje op dat wat vroeger gebruikt werd voor het schoonmaken van LP's en Singles (wie kent ze nog :-)), maar dan kleiner.

De Screen Puff's kosten 3 dollar per stuk, maar je kunt ze ook alle zeven ineens bestellen voor 16 dollar (plus verzendkosten).Gerelateerde links:
GSM smeriger dan toilet en schoenzolen
Sexy lesje in het schoonmaken van displays
LG Chocolate review: besmettelijk mooi!
Lenscleaner voor Camphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.