Geruchten
06 augustus 2014 - Redactie MobileCowboys

Scholiere toont mogelijke iPhone 6 op Twitter

Terwijl de geruchtenmolen over de iPhone 6 op volle toeren draait, tweette het Amerikaanse meisje Cecily Mohammed gisteren op Twitter een levensechte foto van de iPhone 6. Ondanks dat er veel onduidelijkheid heerst over de echtheid van het toestel, werd de tweet in slechts enkele uren meer dan 5700 keer geretweet.

iPhone 6 op de foto

Op de foto’s van de uit Norcross afkomstige studente zien we een zilverkleurig toestel met een zwart scherm. Dat laatste doet vermoeden dat het om een dummy-toestel gaat.

Korrel zout

De kans dat we de tweet van Cecily met een flinke korrel zout moeten nemen, is groot. Mogelijk is de Amerikaanse scholier een “trol”. Dat zijn mensen die het leuk vinden om anderen op creatieve wijze op het verkeerde been te zetten, om zo meer bekendheid en/of aandacht te krijgen. Vaak worden dit soort personen door merken ingezet of benaderd voor een marketingstunt; een zogenaamde viral.

Het is volgens kenners onaannemelijk dat Cecily’s ouders bij Pegatron, Apple of Foxconn werken, en hun baan riskeren door het dummy-toestel meer naar huis te nemen.

iPhone 6

Apple moet de iPhone 6 zelf nog officieel aankondigen. Naar alle waarschijnlijkheid gebeurt dat op dinsdag 9 september. Op die datum is een persevenement georganiseerd door de smartphonegigant. We verwachten dat Nederlandse grote providers het toestel kort na de aankondiging zullen mogen verkopen.

iPhone-6-Tweet-Rumor-a iPhone-6-Tweet-Rumor-b

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl