Nieuws
03 september 2005 - Ron Smeets

Schild tegen straling GSM masten

Het Britse Better Safe Homes is in opspraak gekomen nadat het via diverse advertentie's met verontrustende teksten huiseigenaren opriep om hun kostbare bezit en gezondheid met een schild te beschermen tegen de schadelijke straling van (mobiele) zendmasten.

Enkele van de verontrustende gevolgen die men noemt zijn o.a. kanker, leukemie, Alzheimer , slaapstoornissen het feit dat huizen in de buurt van masten die geen schild hebben in de toekomst tot wel 50% minder waard zouden kunnen worden.

Het spreekt voor zich dat het schild dat Better Safe Homes vervolgens via de advertenties aanbiedt AL deze zorgen zou wegnemen.

Net zo vanzelfsprekend als dat dit allemaal natuurlijk pure nonsens is van een bedrijf dat door het kweken van angst snel rijk wil worden!!!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.