Accessoires
24 november 2007 - Ron Smeets

Schietgrage muis

Als deze vreemde muis nu in de vorm van een oude Smith & Wesson 'Six-Shooter' was gegoten dan zou hij natuurlijk perfect passen in de persoonlijke gadgetcollectie van een Cowboy ;-)

Helaas is het een replica van een ietwat moderner schietijzer die, mocht je hem achteloos op je bureau naast je laptop hebben liggen, toch voor genoeg vreemde reacties zal zorgen bij collega's.

Zoals je op de foto hier onder kunt zien heeft de trekker van dit pistool de functie van linker muisknop ingenomen en zit de andere knop op het handvat van het pistool verborgen.

Moet je natuurlijk wel nog zorgen dat voor een bijpassend klikgeluid op je PC of Laptop, dat van een pistoolschot of, als je je collega's niet te veel wilt laten schrikken iedere keer als jij je muis gebruikt, het geluid van een pistool dat geen kogels meer heeft.Gerelateerde links:
Skype Travel muis
Geestige muis
Pistool vermomd als mobieltje
Sony's ongelukkige naamkeuze
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.