Entertainment
29 juli 2008 - Ron Smeets

Scheurtjes in de nieuwe iPhone 3G

Op diverse fora en andere discussie websites verschijnen berichten over haarscheurtjes die ontstaan in de nieuwe iPhone 3G, en dan voornamelijk in de witte uitvoering (zie fotocompilatie hierboven).

Vooralsnog hebben de scheurtjes geen invloed op de werking van het toestel maar ik kan me voorstellen dat de gemiddelde iPhone bezitter, toch niet de goedkoopste mobiel die momenteel te koop is, er niet echt blij mee zal zijn.

Bovendien is nog niet bekend of de scheurtjes uiteindelijk nog groter worden en of er op die manier vocht en vuil in het toestel kan doordringen, met alle gevolgen van dien.

Via: Engadget Mobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.