Nieuws
11 augustus 2016 - Ron Smeets

Schermer verliest smartphone tijdens Olympische wedstrijd Nee, het toestel werd niet uit de kleedkamer gestolen

We gaan tegenwoordig letterlijk nergens meer naar toe zonder onze smartphone. Het gebruik tijdens bruiloften, begrafenissen, in theaters en aan de eettafel verrast eigenlijk al niemand meer. Het is net altijd even gewenst, maar het wordt vrijwel overal getolereerd.

Dat moet ook zo'n beetje de gedachte van Enzo LeFort zijn geweest toen hij zich in zijn gevechtspak hees voor zijn Olympische schermwedstrijd. 'Waar laat ik mijn smartphone? Want ik kan niet zonder!' Welnu, Enzo stopte hem in de achterzak van zijn schermpak. Daar waar ook de elektronica opgeborgen zit voor het registreren van treffers.

Was Enzo wellicht van plan om tijdens de wedstrijd updates op facebook, twitter of instagram te posten over hoe het ging? Was de 'schermring' wellicht een PokéGym? Of was hij gewoon bang dat iemand zijn smartphone uit de kleedkamer zou jatten? Dat laatste kan ik nog wel begrijpen.

Hoe dan ook, in de hitte van de strijd viel de smartphone uit zijn achterzak. Dat zag er best wel knullig uit zoals je in onderstaande afbeelding en getweette video van de wedstrijd kunt zien.

https://twitter.com/Nepareizais/status/763140562954354690

Ik kan niet ontdekken welke smartphone het is die Enzo gebruikt. Daarvoor zijn de afbeeldingen te wazig. Het zou de Galaxy S7 Edge kunnen zijn die ook hij van Samsung gekregen heeft. Het is in ieder geval geen oud toestelletje. Enzo heeft namelijk ervaring met het verliezen van smartphones. 1 juli was hij er namelijk ook al eentje kwijtgeraakt die hij niet meer teruggekregen heeft zoals je in onderstaande tweet van Enzo kunt lezen. Dat kan natuurlijk ook een reden zijn dat hij nu dacht 'ik laat hem nergens meer achter' ;)

https://twitter.com/Enzo_Lefort/status/351687249617891329

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.