Toestellen
12 januari 2011 - Ron Smeets

Schermen van de iPhone 4, Xperia Arc en Galaxy S vergeleken

Afgelopen week introduceerde Sony Ericsson met de Xperia Arc weer een nieuwe mobiele display technologie, die van 'Bravia', een vinding van Sony die we natuurlijk al jaren kennen in TV's van de Japanse fabrikant.

Feitelijk heeft de Sony Ericsson Xperia Arc een 'standaard' LCD display dat door de mobiele Bravia technologie kleuren produceert die een stuk helderder en contrastrijker zijn. In onderstaande video worden drie displays met elkaar vergeleken, die van de Xperia Arc, de iPhone 4 (Retina) en Galaxy S (Super AMOLED).

Van links naar rechts zie je de iPhone 4, Xperia Arc en Galaxy S. De Sony Ericsson lijkt toch echt de meest heldere en contrastrijke kleuren te geven. Helaas worden ze (nog) niet buiten, in de zon, vergeleken. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.