Nieuws
17 juni 2016 - Ron Smeets

Scherm van je iPhone of Galaxy kapot? Maak kans op een gratis reparatie! Word jij een Mobile Cowboys tester van Terello's thuisreparatie service?

Het is bijna iedereen wel al eens gebeurd. Je nog relatief nieuwe smartphone glipt uit je hand, tas of jaszak en KRAK! Scherm kaduuk. Reparatie is niet alleen duur, maar het betekent vaak ook dat je het toestel enkele dagen, tot misschien wel meer dan een week, moet missen. Je kunt er dan natuurlijk voor kiezen om de krassen en barsten maar voor lief te nemen en te hopen dat het toestel verder blijft functioneren en je niet al te vaak glassplinters uit je vingers hoeft te peuteren. Maar het kan ook anders. Ik werd onlangs geattendeerd op de thuisreparatie service van Terello. Net als Carglass kun je er daar voor kiezen om een afspraak te maken en het toestel gewoon bij je thuis te laten repareren. Dat gebeurt overigens niet aan de keukentafel maar in de reparatie bus van de monteur. Daar is een ESD veilige werkplek. Dat is wel zo verstandig.

Enfin, tijd om de thuismonteurs van Terello eens aan een test te onderwerpen. Wie mij een beetje beter kent weet dat ik her en der nogal eens een toestel laat vallen. Echter, het toeval wil dat ik op dit moment geen gebroken schermen in mijn kast heb liggen. Daarom bedacht ik de volgende actie. Heb jij een iPhone (5, 5S, 6 of 6S) of een Samsung Galaxy (S5, S6, S6 Edge, S7 of S7 Edge) waarvan het scherm gebroken is? Dan kun jij kans maken op een gratis reparatie door een van de Terello monteurs bij jou thuis. Wat moet je doen? Stuur je gegevens en een foto van het defecte toestel zo snel mogelijk, uiterlijk 24 juni, naar redactie at mobilecowboys.nl. Zet er ook even bij welk toestelmodel jij precies hebt zodat de juiste onderdelen meegenomen worden. Ik selecteer op korte termijn twee gelukkige ongelukkigen wiens toestel gratis gerepareerd zal worden.

Uiteraard wil ik hiermee twee vliegen in één klap staan. Daarom zal ik zelf ook bij een of beide reparaties aanwezig zijn om het proces te volgen, jouw ervaringen met de reparatieservice op te nemen om er op Mobile Cowboys verslag van te kunnen doen. Je moet dus ook bereid zijn om op camera te verschijnen en enkele vragen te beantwoorden. Dat je het weet! ;)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.